++ Contactar

MOTOGENEREADORES TARRACO S.L.
Carrer del Mercat, Baixos 2
43830 Torredembarra (Tarragona)
Tel. 977640798
Email: info@tonvasl.es

 

Utilitzi el formulari per enviar-nos les seves consultes, preguntes o dubtes. Tan aviat com ens sigui possible ens posarem en contacte amb vostč. Grącies.

Nom i Cognoms:
Empresa:
Telèfon de contacte:
Correu Electrònic:
Comentaris:
 

“De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’hi informem que, mitjançant l’acompliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de INSTAL·LACIONS TONVA S.L. amb domicili social a C/Nou de Gaia, número 3, 43830 Torredembarra (Tarragona), amb l’únic propòsit de respondre a les preguntes o inquietuds realitzades en el formulari.

L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstos en la Llei Orgànica de Protecció de Dades. Podrà exercir els citats drets dirigint-se a INSTAL·LACIONS TONVA S.L., C/Nou de Gaia, número 3, 43830 Torredembarra (Tarragona)

INSTAL·LACIONS TONVA S.L. manté els nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal de conformitat amb el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a poder evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la web, tot i que les mesures de seguretat d’Internet no son inexpugnables.

INSTAL·LACIONS TONVA S.L. es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte les dades personals contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a donar-les un tractament segur en les cessions de dades que, en el seu cas, es puguin produir.”

 

 

2008 © Instal·lacions TONVA S.L. Tots els drets reservats